首页-学术预告

学术预告

讲座|马克·库柏:团结的力量

作者:国际教育学院   编辑:姜大伟   来源:国际教育学院    阅读:   发表时间:2018-05-28

团结的力量 Sum of the Parts
  马克·库柏 Mark Cooper
  05/30 7-9pm 讲座 Lecture
  05/31 2-5, 6-9pm 工作坊 Workshop
  Mark Cooper is a multi-media installation artist from the U.S. In the lecture on 30th of May, he will talk about his creative practice which includes his individual work, collaborative work and public projects, as well as his work as a teacher. It will also be an open forum for questions about the contemporary art world, specifically in the US. So please come with questions!
  马克·库柏是一位来自美国的综合媒介装置艺术家。他将在五月三十日的讲座上与大家分享他的个人艺术项目,集体创作项目,公众艺术项目,以及他多年为师的教学经验。同时我们也会以开放式论坛的形式给提供大家一个对他提问的好机会,例如对于美国以及全球的当代艺术市场的讨论等,所以请准备好你的问题!
  During the workshop on the 31st of May, we will foster a collaboration between individuals and groups from the various communities both within and outside of CAA, creating a dialogue surrounding the theme of ‘exclaves’. An exclave is “a portion of territory of one state completely surrounded by territory of another or others.”
  在五月三十一日的工作坊中,我们将用合作的方式来创建个人,集体,以及社群之间的连接,并围绕着“浮岛”这个主题进行自主的探索。浮岛指 “属于某国的一部分领地被另国领地或其它非本属性领域彻底的包围”。
  Mark Cooper teaches at the School of Museum of Fine Arts in Boston and Boston College, and his work has been shown and collected around the world, in major museums including the Whitney Museum, Boston Museum of Fine Art, Boston Institute of Contemporary Art, Kemper Museum, LIST Museum of MIT, and numbers of public collections.
  马克现在任教于波士顿美术馆学校和波士顿学院。他的作品已被多个重量级美术馆展出和收藏,包括惠特妮美术馆,波士顿美术馆,波士顿现代艺术馆,堪萨斯Kemper美术馆,麻省理工学院LIST美术馆, 和多个公立收藏机构。
  Please scan QR code to reserve your seat at the lecture and the workshop. This event is free, including all materials for creation.
  场地座位有限,请提前扫码入群预约讲座和工作坊,本次工作坊全部免费,包含供创作使用材料。